Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Μπάλες τένις

()

Ταξινόμηση κατά

Πώς να επιλέξετε μπάλες του τένις;

Μπάλες τένις υπό πίεση εναντίον μη υπό πίεση

Όταν επιλέγετε μια μπάλα του τένις, θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με το γεγονός ότι ορισμένες μπάλες είναι υπό πίεση ενώ άλλες είναι χωρίς πίεση. Οι μπάλες του τένις υπό πίεση κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας μια διαδικασία που εφαρμόζει εσωτερική πίεση αέρα στις μπάλες. Αυτή η πίεση κάνει την μπάλα του τένις να αναπηδά αρκετά ψηλά. Οι μπάλες του τένις υπό πίεση είναι οι πιο δημοφιλείς και συνηθισμένοι τύποι μπάλες που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Οι μπάλες του τένις υπό πίεση είναι οι επίσημες μπάλες που χρησιμοποιούνται σε μεγάλα τουρνουά τένις.
Από την άλλη πλευρά, οι μπάλες του τένις χωρίς πίεση δεν έχουν πεπιεσμένο αέρα μέσα τους. Για το λόγο αυτό, δεν αναπηδούν τόσο ψηλά όσο οι μπάλες υπό πίεση και είναι επίσης πιο αργές. Babolat , Yonex , Dunlop , Drop Shot και Softee φτιάχνουν και προσφέρουν τις καλύτερες ποιοτικές μπάλες τένις.

Κανονικό σέρβις με μπάλες τένις vs έξτρα σέρβις

Οι εξαιρετικά δυνατές μπάλες του τένις είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας και χρησιμοποιούν περισσότερο νάιλον παρά μαλλί. Αυτές οι μπάλες προσφέρουν μια πιο ικανοποιητική εμπειρία από τις κανονικές μπάλες, πράγμα που σημαίνει επίσης ότι θα κινούνται λίγο πιο αργά σε σκληρά γήπεδα και θα διαρκέσουν περισσότερο.
Οι κανονικές μπάλες τένις , από την άλλη πλευρά, κατασκευάζονται με περισσότερο μαλλί από νάιλον. Αυτές οι μπάλες κινούνται λίγο πιο γρήγορα και είναι λιγότερο σπογγώδεις, καθιστώντας τις ιδανικές για πιο μαλακές επιφάνειες όπως πηλό ή γρασίδι.

Μπάλες τένις για επαγγελματίες εναντίον πρωταθλήματος

Τέλος, το τελευταίο αλλά πιο σημαντικό σημείο που πρέπει να θυμάστε όταν επιλέγετε μπάλες τένις είναι ότι πρέπει να γνωρίζετε τη διάκριση μεταξύ επαγγελματικών και πρωταθλητικών μπάλων τένις. Οι επαγγελματικές μπάλες γενικά δίνουν στον παίκτη καλύτερη αίσθηση, αλλά είναι πιο ακριβές. Οι μπάλες του πρωταθλήματος είναι πιο ανθεκτικές.

top