Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Μπάλες padel

()

Ταξινόμηση κατά

Πώς να επιλέξετε μπάλες κουπί;

Η επιλογή της σωστής μπάλας κουπί είναι το πρώτο βήμα στο ταξίδι σας. Όταν επιλέγετε μια μπάλα padel, πρέπει να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις επιδόσεις σας όταν παίζετε και στο επίπεδο της εμπειρίας σας στο παιχνίδι, είτε είστε επαγγελματίας είτε αρχάριος. Το σχήμα της ρακέτας σας παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην επιλογή μιας μπάλας κουπί.
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, εξαρτάται από το πόσο συχνά παίζετε και το στυλ που παίζετε padel όταν επιλέγετε την μπάλα. Για casual ή ψυχαγωγικά παιχνίδια, μπορείτε να εστιάσετε μόνο στον βαθμό αναπήδησης που προσφέρει η μπάλα κουπί . Για τους casual παίκτες, οι μπάλες χωρίς πίεση θα ήταν η καλύτερη επιλογή. Το αργό ριμπάουντ θα σας κάνει να νιώσετε άνετα ενώ χτυπάτε.

Ωστόσο, για τακτική προπόνηση, πρέπει να λάβετε υπόψη την αντοχή της μπάλας. Τα χαρακτηριστικά ποιότητας και αντοχής είναι πολύ σημαντικά καθώς θα επηρεάσουν την απόδοσή σας στην πίστα. Για κανονικούς και επαγγελματίες παίκτες, οι μπάλες πίεσης είναι η καλύτερη επιλογή. Αυτές οι μπάλες προσφέρουν καλή αναπήδηση και έχουν περισσότερη δύναμη.
Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι η λανθασμένη αποθήκευση της μπάλας κουπί σας μπορεί να προκαλέσει ζημιά. Θα μπορούσαν να χάσουν γρήγορα αέρα εάν δεν αποθηκευτούν σωστά. Επομένως, θα πρέπει να τα διατηρείτε σε δροσερό, ξηρό και σκοτεινό μέρος. Μπορείτε να αγοράσετε τις καλύτερης ποιότητας μπάλες padel με ένα κουτί μπάλες padel από γνωστές μάρκες όπως Black Crown , Salming και Drop Shot .

top