Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Gamepads-joysticks

()

Sorter etter

Hvordan velge en god spillkontroller for PC en?

Avhengig av budsjettet og personlige preferanser, tilbyr forskjellige kontrollere forskjellige nivåer av spillopplevelse. Du kan finne et stort utvalg konsollkontrollere som er tilgjengelige på markedet og bruke dem til alle våre spillenheter som PS5, PS4, Nintendo Switch, Xbox Series S/X, Xbox One og PC.
En gamepad eller joystick kontroller er en nyttig dings som du rett og slett ikke kan nyte videospill uten. Kontrollere er ideelle for å spille spill som slåssing, simulatorer, sport, løp og plattformspill.
Kontrollerne som følger med disse spillkonsollene har en bunnsolid byggekvalitet og er pålitelige. De er også kompatible med PC er. Uten et kontrollersystem av god kvalitet kan du ikke nyte videospill på sitt maksimale. Det finnes en rekke gamepads og kontrollere som du kan koble til enheten din. Noen av joystick PC ene er fra populære merker som Thrustmaster , MSI , Logitech , Trust og Infocapital som du kan vurdere.
Du bør se etter tilkoblingstypen til kontrolleren du skal kjøpe. Det er en av de viktige parameterne. Kontrollere kan være kablet eller trådløse, derfor må du bestemme avstanden fra datamaskinen. Den trådløse Logitech joysticken lar deg spille på alle avstander. Du må imidlertid lade den opp oftere.

top