Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Padelsko

()

Sorter etter

Hvordan velge paddle tennissko?

Du bør kjøpe et par padelsko av topp kvalitet hvis du vil spille ditt beste. Paddle tennissko er spesielt designet for sporten som lar deg bevege deg med fart og komfort.

Hvilken såle å velge?

Hvilken type såle du velger avhenger av underlaget du spiller på. Det finnes forskjellige såler av paddle tennissko som er designet for forskjellige overflater. Vanligvis har de fleste paddle tennisbaner sand som også er glatt; Du må velge en såle av paddle tennisskoene som er laget for å spille på leire, siden den vil gi deg grep for å avansere komfortabelt.
I tillegg er paddle tennisbanene også laget av kunstgress. Disse sporene bruker mindre sand og er derfor mindre glatte. Du kan bruke "all court" sålesko på disse stilene med baneoverflater. Babolat , Asics , Joma og Head er de ledende merkene som tilbyr de beste padelskoene.

Hva skal du se etter i paddle tennissko?

De tre hovedadjektivene som beskriver de beste Asics padelskoene er lette, komfortable og pustende. Når du velger en paddle tennissko, bør du se på disse egenskapene. Siden komfort bør være din høyeste prioritet, spesielt i spill/sporter som krever raske bevegelser og retningsendringer. Sørg for at skoen har flotte funksjoner for å beskytte deg mot skade og også holde deg komfortabel mens du spiller raske trekk. En lett padelsko hjelper deg å nå ballen så fort du vil uten å ofre demping og stabilitet.

top