Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Äänenvaimentimet

()

Lajittele

Mitä ovat moottoripyörän äänenvaimentimet?

Moottoripyörän äänenvaimennin on pääasiassa suunniteltu vähentämään moottorin melua. Moottoripyörien moottorit ovat erittäin vahvoja, joten moottoripyörien moottorit pitävät valtavaa ääntä, joka on erittäin ärsyttävää ja kovaa korville.

Moottoripyörän äänenvaimentimien edut

Vähennä melua

Monet moottoripyörät on valmistettu tehokkaalla moottorilla, joka tuottaa tonnia energiaa. Mutta sen seurauksena ne tuottavat paljon melua. Ilman oikein kehitettyjä äänenvaimentimia melu olisi liikaa. Joten melu olisi ärsyttävää autoilijalle ja ympärillä oleville ihmisille. Moottoripyörän äänenvaimennin vähentää moottorin melua ja pitää sinut ja muut mukavat.

Pysy laillisena

Monien maiden lakien mukaan moottoripyörät on valmistettava äänenvaimentimilla . Tämä johtuu siitä, että äänenvaimentimet eivät ole tärkeitä vain moottorin melun alentamiseksi siedettävälle tasolle, vaan myös laki vaatii niitä. Tämä osoittaa, että moottoripyörien melutason on täytettävä kansalliset sekä monet alueelliset määräykset. Vaikka nämä rajoitukset voivat vaihdella maittain ja alueittain, äänenvaimennin tarvitaan tavallisesti pysyäkseen laillisena.

Lisää moottorin suorituskykyä

Äänenvaimennin on tärkeä rooli moottoripyörän moottorin suorituskyvyn parantamisessa. Äänenvaimentimet ovat erityistä ja huolellista suunnittelua, joka pitää moottorisi hyvässä kunnossa. Siksi äänenvaimentimet ovat koko järjestelmän perusosa ja tärkeitä moottorin optimaalisen toiminnan kannalta.
Moottoripyörien äänenvaimentimia tarjoavat merkit ovat Akrapovic , GPR Exhaust Systems , Remus ja Gpr Exclusive .

top