Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Ρομποτικές σκούπες

()

Ταξινόμηση κατά

Πώς λειτουργεί μια ηλεκτρική σκούπα ρομπότ;

Πιστεύετε ότι είναι βαρετό να σκουπίζετε με ηλεκτρική σκούπα ολόκληρο το σπίτι καθημερινά όταν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χρόνο για πιο παραγωγικά πράγματα; Ή απλά έχετε βαρεθεί τις τακτικές δουλειές του καθαρισμού του σπιτιού σας; Λοιπόν, οι ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ είναι η καλύτερη επιλογή όταν χρειάζεται μόνο να αφήσετε στην άκρη και να αφήσετε το ρομπότ να καθαρίσει πλήρως το σπίτι σας. Xiaomi , Roborock , Cecotec , Vileda , και Ecovacs είναι οι κορυφαίοι κατασκευαστές ηλεκτρικών σκουπών ρομπότ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.
Οι ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ έχουν κερδίσει τεράστια δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια, καθώς έχουν κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη. Εάν δεν είστε σίγουροι πώς λειτουργούν πραγματικά αυτές οι χρήσιμες και καινοτόμες οικιακές συσκευές ή πώς καθαρίζουν, είμαστε εδώ για να δείξουμε τη λειτουργικότητα των ηλεκτρικών ρομπότ. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω.

Οι ρομπότ ηλεκτρικές σκούπες λειτουργούν όπως όλες οι άλλες ηλεκτρικές σκούπες χρησιμοποιώντας βούρτσες ή περιστρεφόμενες ράβδους βούρτσας για να μαζεύουν και να συλλέγουν τη βρωμιά από τα χαλιά και τα δάπεδα στο δοχείο σκόνης.
Οι περισσότερες ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ λειτουργούν με κυκλική κίνηση. Επομένως, η συλλογή της σκόνης από τις άκρες ενός δωματίου μπορεί να γίνει μέσω μιας σειράς μικρότερων βουρτσών που διευρύνουν την περιφέρεια του κενού.
Η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ περιηγείται με λογικό μοτίβο γύρω από το σπίτι για να βεβαιωθεί ότι κάθε μέρος του χαλιού και των δαπέδων σας καθαρίζονται. Ανάλογα με το επίπεδο καθαρισμού, οι σκούπες ρομπότ παρέχουν 1 έως 3 ώρες καθαρισμού.

top